Blog

2015 ♥ Goede voornemens?

03-01-2015 20:00

Heei,

Als eerste wens ik jullie allemaal een heel fijn 2015!! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad, en dat 2015 nog beter, leuker, mooier, enz. wordt dan 2014!! :)

Ik doe normaal niet mee met goede voornemens. Maar ik heb er voor 2015 wel één. En dat is... Meer aan mijn blog besteden.

Ik weet dat het pittig lastig gaat worden om het vol te houden, omdat ik best veel huiswerk heb enzo, maar ik ga het proberen!! Ik hoop dat ik sowieso iedere maand er wat op kan zetten.... Laat even weten als je een ideetje hebt voor op mijn blog. Misschien mag jij dan als gast iets op mijn blog zetten.. :P

Heb jij goede voornemens voor 2015? Dan wens ik je veel succes om die voornemens te laten lukken!!

Maar het belangrijkste is dat 2015 een goed jaar wordt! Happy New Year!

-xoxo-

Anouk

Mijn mobiel en meer ♥

04-10-2014 20:00

Vandaag heb ik een artikel over mijn mobiel. Welke mobiel ik heb en de apps die ik gebruik. 

Ik heb de Samsung Galaxy Y en die heb ik nu al iets meer dan anderhalf jaar. Ik heb hem gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb geen abbonement maar prepaid. Ik zelf vind dat net iets handiger. 

Ik vind de Samsung Galaxy Y een prima telefoon. Eigenlijk zit alles erop van een telefoon van nu nodig heeft. Een camera, Wifi, je kan er mee bellen, sms'en, en je kan apps downloaden. 

Het is een kleine telefoon en niet erg duur. Ongeveer €80,-. Ik vind het een goede telefoon voor die prijs. Maar als je veel foto's maakt of veel apps wil hebben, moet je er wel aan denken dat deze telefoon niet heel veel opslag heeft (ongeveer 190 MB). Misschien lijkt het veel maar als je de mobiel een tijdje gebruikt merk je wel dat het weinig is. Maar voor de rest is het een hele goede telefoon. 

En apps die ik op mijn mobiel heb staan zijn: Whatsapp, Instagram, Meta en alle apps die er standaard op staan zoals Youtube. Ik heb niet veel apps, maar die heb ik ook niet nodig en dat kan ook niet omdat er geen opslag meer is. Ik heb heel veel verschillende apps gehad. Picsart is ook 1 van mijn favorieten. 

Mijn apps hebben een ander logo dan wanneer je ze download. Daarvoor heb ik Cocopa gebruikt. Daar kan je icoontjes dowloaden met een leuk plaatje, je geeft aan welke hij moet vervangen en je whatsapp icoon is bv paars ipv groen. Of je kiest gewoon een heel ander plaatje. 

Nou dit was het wel zo'n beetje. Als jullie nog vragen hebben kan je die stellen in het gastenboek of je mailt mij. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, en tot de volgen keer! 

-xoxo-

Anouk

Beauty woordenlijst

05-01-2014 20:04

Als eerste: HAPPY NEWYEAR!!!

Dit is het eerste artikel van 2014!!!! :)

 

Ik heb al eens eerder de afkortingen uitgelegd. Nu ga ik een aantal woorden voor jullie uitleggen. Ze staan op alfabetische volgorde.

- Blenden; vervagen van kleuren

- Blush; geeft natuurlijke roze gloed aan je wangen

- Bronzer; kun je gebruiken om mee te shapen, een gedeeelte op je gezicht donkerder/bruiner maken

- Crease/arcadeboog; dit zit onder je wenkbrauw bot/bovenkant van je oogbol

- DIY; do it yourself, iets wat je zelf kunt maken

- Fall-out; stukjes oogschaduw die van je kwastje afvallen op je wang of onder je oog

- Matt; iets zonder glitter/shimmer

- Review; je mening geven over een product

- Shapen; vorm geven aan je gezicht

- Shimmer; iets glimmends (geen glitters)

- Swatches; streepjes op je hand maken van een product om te laten zien hoe het eruit ziet op je huid

- Tutorial; hierin laat je zien hoe je een bepaalde look maakt

- Waterlijn;  hier doe je oogpotlood op (zie plaatje, het rode lijntje is de waterlijn)

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden, en tot de volgende keer!

 

 

-xoxox-

Anouk

OUD EN NIEUW

30-12-2013 17:17

Morgen is de laatste dag van het jaar 2013 (!)

En dat wordt.... Kijken of je de loterij heb gewonnen, Aftellen, Champagne drinken (of kinder campagne :D), En dan vuurwerk aansteken of kijken!

Ik ben in augustus begonnen met deze blog. Maar het lijkt helemaal niet 5 maanden geleden... Wat gaat de tijd toch snel!!!

Ik hoop dat iedereen voorzichtig doet met vuurwerk en ik hoop dat jullie volgend jaar ook weer op mijn blog komen kijken.

Ik wens iedereen een heel gelukkig 2014!!!

 

p.s: Hebben jullie nog tips of ideeën? Tell me!

Afkortingen

12-12-2013 17:22

Verschillende blog afkortingen.

Soms zit ik op een andere blog te kijken en dan staat er in een keer een afkorting waar ik niks uit kan halen. Ik ken nu denk ik de belangrijkste. En die wilde ik even aan jullie voorstellen ;). Dus hier komen ze!

EOTD.....

Dit betekend Eye Of The Day. Oftewel: oog van de dag. Hier laten we een foto zien van hoe we het oog hebben opgemaakt.

FOTD.....

Dit betekend Face Of The Day. Oftewel: gezicht van de dag. Hier bedoelen we dan mee dat we op een foto laten zien hoe ons gezicht er die dag uit ziet met make-up.

OOTD.....

Dit betekend Outfit Of The Day. Oftewel: outfit van de dag. Hier willen we laten zien welke kleren we die dag aan hebben.

NOTD.....

Dit betekend Nails Of The Day. Oftewel: nagels van de dag. Hier laten we zien hoe de nagels eruit zien op die dag.

LOTD.....

Dit betekend Look Of The Day. Oftewel: uiterlijk van de dag. Dit is zo ongeveer alles in een van de afkortingen die ik nu heb vertelt.

 

Dit waren de 5 afkortingen die ik gezien heb op andere blogs. Bij mij zal je ze vast ook een aantal keer voorbij zien komen.

Nu ik dit zo gemaakt heb en nog een keer heb doorgelezen, komt er nog een afkorting in mij op. Ik weet niet of hij echt bestaat, maar ik zet hem er ook even bij.

LOTD.....

Dit betekent Lips Of The Day. Oftewel: lippen van de dag. Hier laten we dan de lippen zien hoe we ze die dag hebben opgemaakt.

(o... Nu ik hem opschrijf zie ik dat het dezelfde afkorting is als die van Look Of The Day. Anyway, ik vond hem wel grappig. En als je gewoon de foto's erbij ziet, zie je wel dat het lippen zijn ;).

Sinterklaas

17-11-2013 17:19

Sinterklaas is weer in het land!

Er was enorme hecktiek over. Maar ze zijn er weer hoor. Sinterklaas met zijn Pieten! Dat vind ik een van de leukste tijden van het jaar. Ver van tevoren je verlanglijstjes maken, lootjes trekken, suprise's maken, cadeautjes uitpakken. Als je je schoen gaat zetten. 's Avonds liedjes zingen voor de open haard. En dan de volgende morgen heel vroeg gaan kijken of je wat in je schoen hebt gekregen. Zo'n gezellige tijd! Met als hoogtepunt Pakjesavond op 5 december!

En dan het Sinterklaas Journaal. Er gebeurt elk jaar wel iets. Dit jaar waren ze de staf vergeten. Vorig jaar was er een bewegende zak. En er is altijd wel iets met de cadeautjes. Maar het komt toch altijd precies op tijd weer goed.

Even kort een berichtje

08-11-2013 17:15

Ik ben afgelopen weekend iets vergeten te schrijven. Ik zal even vertellen waarom ik dat ben vergeten.

Op zaterdag heb ik de hele dag. (ja echt, de hele dag..) taarten staan bakken. Omdat mijn zusje die zondag erna haar 'grote mensen feestje' vierde. Dus toen had ik niet echt tijd. En dan kan je het natuurlijk al raden; Zondag was mijn zusje haar 'grote mensen feestje'. Dus toen had ik ook geen tijd.

Ik wil wel meer doen maar ik zit nog een beetje te kijken wat ik allemaal kan doen. Want ik wil wel gaan filmen enzo. Maar ik film dan met mijn mobiel -dat is niet zo'n goede kwaliteit als zo'n goede Nikon of Canon camera, maar die heb ik dus nog niet- en ik heb nog niet zo'n goed bewerk programma. Als jullie tips hebben hoor ik het graag. Dat kan in het gastenboek of anders via de mail. Ik vind het allebei goed.

 

Eerste blog

18-08-2013 11:50

Onze nieuwe blog is vandaag van start gegaan. Houdt focus hierop en wij zullen proberen je geïnformeerd te houden. Je kunt nieuwe berichten plaatsen op deze blog via de RSS feed.