Wat te doen tijdens de vakantie

31-07-2014 15:00

In de vakantie heb je 6, 7 of misschien wel 8 weken vakantie. Waarschijnlijk ga je dan op vakantie met je familie. Maar als je nou niet op vakantie gaat of je hebt een paar weken over om iets thuis te doen verveel je je misschien snel. In dit artikel geef ik een paar voorbeelden die je kan doen als je je verveelt.

1. Shoppen                                                                                                                                                                                                                           Shoppen is altijd leuk! Je kan samen gaan met je moeder, je zus, je vriendin, je vriend, je oma, je opa, je vader... enz. Je kan kleding kopen, maar natuurlijk ook make-up of nagellak. Er zijn altijd wel leuke dingen te vinden in de stad.

2. Kamperen met een vriendin                                                                                                                                                                                             Als het mag van je ouders is het misschien leuk om ergens te gaan kamperen met je vriendin. Tentje mee, eten, geld (voor het shoppen), luchtbed enz. Hartstikke gezellig! Als jullie niet alleen mogen kan je misschien vragen of jouw vriendin met jou mee op vakantie mag. Dan zet je gewoon een tentje voor jullie samen naast die van de ouders.

3. Organiseer een tuinfeest                                                                                                                                                                                                   Als je een (grote) tuin hebt, kan je een tuinfeest houden. Je nodigt een paar vrienden uit, en zorgt voor lekkere hapjes. Je kan ook vragen of iedereen zelf iets lekkers mee neemt, dat scheelt weer geld ;).

4. Logeren                                                                                                                                                                                                                               Ga logeren met een vriendin. Dat is altijd gezellig! Je kan binnen gaan slapen, maar je kan natuurlijk ook in een tentje in de tuin. Of buiten gewoon een luchtbed neerleggen en daar op slapen. Dan kan je 's nachts naar de sterren kijken :)

5. Start een blog of YouTube kanaal                                                                                                                                                                                     Ik moet hier wel bij zeggen dat je dit alleen moet doen als je het echt wil. Het is natuurlijk hartstikke leuk allemaal, maar er zitten ook een paar nadelen aan. Maar het is vooral leuk. Begin een blog over jouw hobby. Maak een YouTube kanaal over wat jij leuk vindt.

Dit waren 5 tips die je kan doen tijdens je vakantie.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

-xoxo-

Anouk

Terug