Teen nagels lakken ♥ Manicure at home

29-03-2014 15:00

The Spring Is In The Air, And The Summer Comes! Het wordt weer lekker weer, vandaag liep de temparatuur op tot ongeveer 20 graden. Dat betekend voor sommigen SLIPPERS!! Maar dan moeten je voeten er dan natuurlijk wel mooi uit zien hè. Ik ga in dit artikel vertellen hoe ik dat vandaag heb gedaan.

Als eerst vul je een grote bak/teil of een emmer met warm tot heet water. Natuurlijk niet té heet, de temparatuur van het water moet zo zijn dat je met je voeten er wel gewoon in kan doen en toch warm is. Misschien een beetje onduidelijk maar het beste is een goede warme temparatuur niet te heet, en zeker niet koud. Hierbij doe je een scheutje olie. Ik heb olijfolie gedaan. Dan moet je een handdoek bij de hand hebben. Als je alles hebt kunnen je voeten erin. Dit is voor 10 minuten. Na die 10 minuten moet je je voeten goed afdrogen. Je voeten blijven altijd nog een beetje vochtig, dit geeft niet. Dan pak je een lekkere body lotion, en smeer je je voeten in. Als je het wil kan je je nagels even vijlen, ik zelf heb ze alleen geknipt. Dan duw ik de nagelriemen iets naar achter.

Voor het lakken van je nagels, is het niet handig om een olie of iets anders vettigs op je nagels te hebben. Dan blijft de nagellak niet goed zitten, en komen er allemaal rare bubbels en gaten waar geen nagellak zit. En dat wil je natuurlijk niet. Daarom gebruik je een wattenstaafje, daar doe je dan wat nagellak remover op, en ga je gewoon over je nagel heen. Hierdoor gaat het vettige er vanaf, en kan je gewoon lekker rustig gaan nagellakken zonder dat er iets gebeurt met de nagellak op de nagel. (Dit geldt trouwens ook voor de nagels op je vingers). Ik had mijn nagels gelakt met een geel kleurtje van La Femma Beauty.

Nou, ik zou zeggen: Slippers aan en gaan!

-xoxo-

Anouk

P.S. Toen ik mijn teennagels had gelakt, heb ik mijn nagels op mijn handen ook maar gedaan, ook in het geel maar dan net even anders, eentje van essence. (nr 137, wanna be your sunshine) <- aanrader ;)

Terug